HYG  -  A JÖVŐ  FOGKEFÉJE

 

A hyG fogkefe ionizáló hatásának köszönhetően egy forradalmian új eszköz a fogápolásban, mely segít eltávolítani a hagyományos fogkefék által hátrahagyott kártékony lepedéket.

Sokkal több lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék!

A fogszuvasodás, a kellemetlen lehelet és más periodontális betegségek oka a lerakódott lepedék.  A lepedék a fogak közötti résekben és az íny alatt található, olyan helyeken, ahonnan hagyományos fogkefével szinte lehetetlen tökéletesen eltávolítani. A hyG fogkefe a gyökerénél ragadja meg a problémát, hiszen még azelőtt eltávolítja a lepedéket, mielőtt az kárt tehetne fogainkban. Ha az alapos napi fogápolás során megfelelően használja hyG fogkeféjét, sokkal több lepedék tud eltávolítani, mint egy hagyományos fogkefével. Amikor a kezével megérinti a fogkefe nyelén található fémpántot, a fogkefe sörtéi pedig hozzáérnek fogaihoz, a beépített lítium alapú energiacella elektromos áramkört hoz létre. Az emberi fog alaphelyzetben negatív töltésű. A lepedék pozitív töltéssel rendelkezik, ezért tapad olyan makacsul a fogakra. Azonban a hyG fogkefe sörtéivel való érintkezés pillanatában a fogak töltése megváltozik, pozitív lesz. A fogak ezután taszítani fogják a velük azonos töltésű lepedéket, azt pedig vonzani fogják a hyG fogkefe negatív töltésű sörtéi.

Fogkrémre sem lesz szüksége!

A hagyományos fogkefékkel szemben a hyG fogkefe használata esetén fogkrém sem szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez. Csak nedvesítse meg a sörtéket és mosson fogat a megszokott módon (Természetesen a hyG fogkefe fogkrémmel is használható. Ha önnek fogkrémmel kellemesebb a fogmosás, használja nyugodtan a megszokott márkáját!)

Cserélhető pótfej!

Pótolja hyG fogkeféjének cserélhető fejét új fejjel, ha a sörték elkezdenek kifelé görbülni. Tetszőleges számú cserélhető fejet vásárolhat, így családjának több tagja is használhatja ugyanazt a fogkefét.

OÉTI engedélyszám: 4886/2003